Много имоти и обяви за имоти Варна

Щом четете подобни обяви за имоти, то значи търсите лукса във вашето жилище, а точно лукс е онова, което ви предлагаме, като ви представяме тези имоти във Варна. Става дума за най-модерния и луксозен затворен комплекс за имоти, който предлага апартаменти във Варна. Изграден в ултрамодерен стил с орнаменти и в духа на древна Месопотамия, тези обяви за имоти могат да ви дадат едно невероятно удоволствие да живеете всеки ден като цар от приказките.

Супер луксозни двустайни апартаменти за вас и вашето семейство. Предлаганите имоти са с разгъната площ от деветдесет и осем квадратни метра и включват голяма спалня с тераса и изглед към морето, дневна с прикачена към нея голяма кухня, още една по-малка стая и отделни баня и тоалетна. Това гарантирано е сред най-добрите продавани имоти във Варна.

Освен самия плюс да имате такова жилище ще можете да се насладите и на всичко онова, което затворения комплекс дава на своите собственици. Ако сте спортен тип ще имате на разположение фитнес зала, плувен басейн, тенис корт и игрище. За разпускане след тежкия ден, целогодишно в комплекса ще работят бар, дискотека, още един бар, който се намира в рамките на частния плаж, сауна, джакузи и още много екстри. Ако си падате по източната философия и съзерцанието, то от покрива на сградата в самия център, между продаваните имоти има изкуствен постоянен водопад. Сядате до него и наблюдавате с удоволствие стичането на капките вода. Не е ли това един от най-луксозните имоти във Варна? Разбира се въпросът е риторичен.

Изберете да живеете сред уникална архитектура с елементи на древен Шумер, комбинирани с функционалност и невероятен лукс, на триста метра от морето и всичко това съвсем близо до Варна.

Тези имоти Варна ще са готови съвсем скоро - до края на две хиляди и единайсета година, но вие може да се възползвате от разсроченото плащане още сега.