Проекти в развитие

В момента екипът на Фондацията продължава работа по всички започнати вече проекти и ги развива според силите си. Фондацията поддържа над 30 сайтове, форуми и блогове, някои от които огромни, и поддъжа контакти в различните си начинания с много хора от различни сфери на живота. Сайтовете, поддържани от Фондация "Интернет ресурси" всеки месец се посещават над 250 000 пъти.


Проектът "Free България"

Фондация "Интернет ресурси" стартира мащабен проект, подобен на Уикипедия, но по-отворен към външния Интернет. Вярваме, че все още недовършената Free България скоро ще стане един от най-посещаваните български портали. Повече за идеите на проекта и развитието му можете да научите от Блога на Free България. В последно време развиваме още TheWiseWeb.com - умната социална мрежа и сайтът за подобни филми Similarmovies.org


Подобряване сайтовете на НПО

Имайки голям опит в различни области, свързани с Интернет, не беше трудно да забележим колко слаби сайтове имат дори и сериозни неправителствени организации. Имаме желанието и знанията да помогнем на всеки, който има хубави идеи, но не знае как да използва силата на Интернет, за да научат всички за тях. От нашата помощ и съвети по въпроса вече се възползваха:

  • Анимус България

  • SOS Детски селища

  • Блулинк информационна мрежа

  • И още много други организации...

Ако смятате, че можем да помогнем и на вашата организация, ни пишете на email freebgeu@gmail.com.Фондация Интернет ресурси, Copyright 2009 © All rights reserved. България - карта.